0314-667360 info@tunex.nl

OVER TUNEX

Als gespecialiseerd bedrijf in tuning ligt ons hart niet zozeer bij optische veranderingen van auto’s maar bij het tunen (verhogen van het vermogen) van de motor. In de afgelopen 18 jaar zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met 9 gepassioneerde medewerkers waaronder enkele frontoffice medewerkers, 1e auto monteurs, een technisch specialist,  2 apk keurmeesters en een software engineer. 

Voor de ontwikkeling van tuningsoftware beschikken we in onze werkplaats over een high performance 4×4 dyno testbank, merk specifieke diagnose apparatuur, uitlaatgas analysers en can-bus meetapparatuur.

Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, opbouwen van motoren voor autosport, mechanische tuning.  (deel) revisie, APK keuring. En verschillende reinigingstechnieken, w.o.: machinaal reiniging van injectoren zonder demontage, inlaattraject, motorblok inwendig spoelen, automaatbak spoelen, roetfilter reinigen.  can-bus programmeringen en software coderingen. Diagnose werkzaamheden op dealer niveau voor vele Europese  automerken.

Call Now Button